Konstföreningar

Södra Möre Konstförening

Södra Möre Konstförening startade i början av 80-talet och visar utställningar på Bergkvara konsthall vid Kulturmagasinet, Hamngatan 2 i Bergkvara men även Månadens konstnär på Bibloteket i Torsås.

Södra Möre Konstförening är en SK-ansluten (Sveriges Konstföreningar) konstförening för Torsås kommun med omnejd. Vi arrangerar varje år ett antal konstutställningar med professionella konstnärer samt föreläsningar.

Vill du vara med i vår förening och ta del av våra arrangemang? Sätt in medlemsavgiften som är 100:-/år (vuxen) och 50:-/år (barn upp till 18 år) på bankgiro nr 755-7606. Skriv gärna din epost-adress så kan vi skicka aktuell information om utställningarna, vernissager med mera.

Medlemsintäkterna går oavkortat till intäkter för konstinköp och vid konstlotteriet på årsmötet drar vi lotterna där var 15:e medlem vinner (även en närvarovinst). Under december månad kommer vi att visa delar av den inköpta konsten på Biblioteket i Torsås.

Meny