Den 26 september bjuder Konsthantverkscentrum in till en digital portfoliovisning för att belysa det samtida konsthantverkets unika potential att ta plats i olika rum och miljöer. Under en koncentrerad timme bjuds du in att ta del av fem konstnärskap inom samtida konsthantverk.

Syftet med portfoliovisningen är att du som beställare och inköpare av offentlig konst eller på annat sätt arbetar med gestaltad livsmiljö, får en chans att fördjupa din kunskap om konsthantverkets möjligheter – från det taktila och kroppsnära till det monumentala.

Den digitala portfoliovisningen introduceras med en presentation av Konsthantverkscentrums VD Maj Sandell. Utöver inblick i fem intressanta konstnärskap inom olika materialområden, visar vi vår medlemsportfolio där du når yrkesverksamma konsthantverkare över hela landet.

Du får den här inbjudan eftersom du finns i de nätverk som vi ingår i eller för att vi tror att du arbetar med gestaltad livsmiljö, eller är intresserad av samtida konstnärliga uttryck. Vi hoppas att du blir nyfiken på att lyssna och inspireras. Dela gärna inbjudan vidare!